Luleå

Hej Luleå, du underbara sommarstad! Nu är vi äntligen här!

Istället för att bege oss till de mer välbekanta ställplatserna nere i Södra Hamn, som visserligen är fina (men varma när det är varmt, och ganska ”stojigt” med mycket liv och rörelse), så körde vi direkt till Notvikens IK. Jättefina ställplatser, lugnt och trevligt, samt bara 3 km in till city dit man med lätthet promenerar, cyklar eller tar bussen (som stannar precis utanför).

Kalasväder har vi också haft. Bilden ovan är från en löptur runt stan, och hur man än vänder sig så är det vatten överallt! När man sprungit/MTB’at färdigt, så går det ju också bra att lugnt strosa runt i stan där man förstås får lägga in en och annan vätskepaus på någon av alla trevliga serveringar. God middag blev det också, på Hemmagastronomi nere i Norra Hamn följt av ett besök på Clarions Sky Bar med underbar kvällsutsikt.

Någon båtbuss-tur ut i skärgården hann vi inte med den här gången, men vi kommer ju tillbaka igen. Ingen sommar utan Luleå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *