Härnösand

Då har vi alltså landat i Härnösand, tyvärr för att närvara vid en begravning av en släkting som efter en lång livsgärning gått ur tiden. Tillfället förgylldes dock av möjligheten att träffa nära och kära man inte sett på länge.

Hur hittar man då en ställplats nära centrum och kyrka? Efter en del googlandes innan resan så hittade vi en ställplats vid stadens bilmuseum. Låt gå, så får det bli! Hm, väl där så kändes det mer som en temaresa på temat ”skumma hamnmiljöer”. Asfalt, plåtskjul, lastbilar, vackert var det då inte. Men rent och snyggt serviceutrymme med disk, tvättmaskin, toalett och dusch, samt stora och bra ställplatser. Och bara 10 minuters promenad från Härnösands centrum.

Väl på plats kunde vi konstatera att det finns fler ställplatser att välja på i staden. Men det verkade lite väl stängt för säsongen än så länge. Härnösand är säkert fantastiskt fint på sommaren! Restauranger vid vattnet och massor av båtplatser. Och det där bilmuseet verkar verkligen värt ett besök. Så vi är med andra ord tvungna att komma tillbaka vid ett senare tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *