Mora

En långhelg på Mora Park camping. Mora Park är en stor camping, och i normala fall brukar vi undvika sådana. Men, ingen regel utan undantag! Vi blev dessutom positivt överraskade, campingen är indelad i flera sektioner och upplevs därför aldrig som stor. Bra med grönytor och stora tomter. Ett extra plus att Vasalopps-leden passerar rätt genom campingen, så Thomas passade på att köra lite MTB medan Ulrika sprang till Eldris och tillbaka. Kan rapportera att det var en hel del aktivitet på leden – MTB-cyklister, löpare, vandrare och så fick man huka sig för att undvika att träffas av förlupna freesbees från en freesbee-golf-bana som gick tvärs över leden!

Sonen kom på besök för att förgylla helgen, och efter 15 års viloläge tog han och Thomas ett varv på Mora Golfklubb. Lite ringrostigt, men det gick bättre än förväntat. Fin bana, i alla fall de första 9 hålen för det räckte med detta som start..

Men man kan ju inte bara roa sig med träning, så Mora centrum fick ett besök också. Småbutiker och kaféer på gågatan, mysiga kvarter och mycket folk vid Zorngården. Det vackra vädret gjorde säkert sitt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *