Borgaruddens Havsbad & Familjecamping

Från Luleå gjorde vi en kortare förflyttning söderut. Strax innan Piteå vek vi av ut mot havsbandet, och landade på ett litet mysigt litet havsbad med tillhörande camping. Stora platser, och omgivna av vatten då campingen ligger på en liten udde. Långgrunt bad på ena sidan och lite snabbare ut på djupet på den andra.

Här hägrar verkligen lugnet, utom på kvällskvisten då det dök upp en trubadur på den lilla serveringen. Nåja, det gick väldigt städat till, och repertoaren av dansbandslåtar, Elvis och sextiotals-klassiker ljöd ut över campingen.

Vi har roat oss med bad, löpning, MTB, promenader, läsning och vackra solnedgångar. Det är ändå något magiskt med dessa ljusa sommarkvällar med vatten som glittrar och värme i luften trots att timmen är sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *