Kramfors

Själva centralorten är väl inget man vill hylla till skyarna, men omgivningarna är gudomligt vackra. Höga Kusten i sitt esse, med höga berg och vatten däremellan. Vi hittade en mycket fin liten camping/ställplats precis i utkanten av Kramfors (10 min cykelväg från centrum), precis vid vattenbrynet. Mycket välordnat, rent och mysigt.

När vi anlände campingen så såg vi en skylt vid bryggan, med information om kvällskryssning i Kramforsviken på onsdagar kl. 18.:00 – 3 timmars tur, med Älvstut (ja, det kallades så… denna rätt bestående av tortillabröd, potatissallad, grillad strimlat kött, grönsaker och nachos) och historier om dåtid och nutid i Kramfors med omgivning. Skotten i Ådalen, den stora häxprocessen, bron som rasade, världens största flottning… det har hänt mycket i bygden.

Självklart hann vi med lite träning också – Ulrika sprang 2 mil bergochdalbanelöpning som sedan avslutades med kors-och-tvärs-i-Kramfors, medans Thomas flängde runt på MTB. Titta på fliken ”Träning” för info om sträckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *