Forsgården, Gävle

Det dök plötsligt upp lite jobb i agendan, i Gävle, så vi var tvungna att hitta en ställplats. Thomas tog ställplats-appen till hjälp och hittade en liten, liten ställplats precis i utkanten av Gävle – Forsgården. Vi bokade.

Hm, har vi kommit rätt? Vi är ju mitt i ett villaområde! Och här tar ju vägen slut… Jodå, det var rätt! Ett gammalt missionshus hade blivit omvandlat till servicehus. Ställplatserna, ca 10 st, var på en välordnad grusplan precis bredvid hästhagen, och 50 m från ställplatsen fanns en liten damm (en del av en mindre fors) där man kunde bada, fiska (stora havsöringar!) och så fanns det en bastu att hyra. Värden heter Torbjörn och har lagt ner hela sin själ och lite till för att göra denna lilla ställplats till något alldeles extra. Synd att vi bara stannade en natt, vi måste komma tillbaka! www.forsgardengavle.info

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *