Bauergården, Bunn

Nu är vi på höjderna ovanför Gränna, i Bunn. Bauergården är en konferens/hotell-anläggning med en tillhörande mycket trevlig restaurang. I anslutning finns en riktigt fin ställplats, man kan välja att stå på grus med konstgräs, eller på den stora gräsplanen lite längre bort. Utsikt över sjön ingår. Stora, fina och välvårdade platser.

Naturen runt Bunn är sagolik, likt tagen ur någon av John Bauers vackra målningar. Några troll såg vi dock inte till, trots att vi var runt i skogarna på MTB och på språng. Förbaskat backigt! Kolla under fliken ”Träning” så ligger någon av våra rutter upplagda.

Vi passade också på att fira vår bröllopsdag med champagne på utsikten ovanför Bauergården, och efter detta blev det middag på restaurangen. Vi har varit på Bauergården vid ett par tillfällen, och aldrig blivit besvikna. Däremot har vi tidigare blivit överraskade av snö på våren, rejält med snö och med sommardäck på. Usch. Men är man på de småländska höjderna så kan sådant hända. I augusti kändes det dock tryggt.

www.bauergarden.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *