Konsert i Västerås

En av fördelarna med husbil är att man har sitt eget lilla rullande hotell, vilket passar bra när man ska på konsert. I det här fallet var det en konsert med Thåström på Västerås Arena. Så vi tog och rattade in husbilen i den centralt belägna hamnen och dess ställplatser.

Hamnens ställplatser är bokningsbara, och ligger bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Vacker beläget vi vattnet med fina promenadstråk. Ett alldeles OK servicehus också. Enda omaket är att raggar-rundan med tillhörande dunka-dunka går precis förbi…

När tiden för konserten närmade sig promenerade vi snabbt iväg till stationen, hoppade på en buss, och tog oss smidigt på det sättet till arenan. Mycket folk, glad stämning – det är många som väntat länge på att äntligen kunna gå på konsert igen. Och konserten var magisk! Vi har sett Thåström live tidigare, ja till och med Imperiet när det begav sig, men det är toppade allt – han var i en fantastisk form och levererade ett par timmars minnesvärd musikalisk upplevelse.

Nu har konsertgenen vaknat till liv igen, undrar vilken konsert vi kan sätta mål mot nästa gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *