Stegeborgs fästning

Nu är vi hemma i vackra Östergyllen och får prata vårt modersmål – härligt! Stegeborgs ställplats är en pärla i den östgötska skärgården. Husbilar och båtar, trevlig restaurang, glasskiosk, Östgötaleden invid knuten att springa eller vandra på, historia, vackra omgivningar… vad kan man mer begära?

Kristihimmelsfärdshelgen bjöd på all slags väder, regn och sol om vartannat – så det var bara att göra som sig bör, dvs springa ut och in alltefter väderleken. Sen kan man såklart också sitta och njuta av regnsmattret under markisen. Mötte upp med några välbekanta husbilsvänner, samt bekantade oss med nya sådana – det här är något av det bästa med husbilslivet, man träffar nya härliga människor!

Det blev också landsvägscyklande för mannen i ekipaget – härliga vägar att bränna iväg på. Bråkade lite med en råbock längs med vägen och njöt av de snirkliga vägarna. För frun blev det terränglöpning – blött och geggigt, snirkligt och knixigt, upp och ner, jagad av kossor… – helt underbart! Lägg till detta en doft av syren och liljekonvalj. Lycka!

3 thoughts on “Stegeborgs fästning

  1. Där är ju våran före detta båt mittemot där du står med husbilen andra från vänster
    Princess 42 flybridge 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *