Göteborg

Nu är det slut med natur, landsbygd, byar och småstäder – vi har landat i staden Göteborg. Vi hade bokat plats på Lisebergsbyns camping, centralt och bra. Det här är en stor camping men mycket välordnat, rent och snyggt. Mycket tyskar och holländare på plats – ja, de har ju oftast semester lite senare än oss svenskar. En stor fördel med Lisebergsbyn är att man på 5 min kan promenera från campingen till hållplatsen för 5:ans spårvagn som går ner till Liseberg, Gothia Tower, Universeum, centrum, Nordstan…beroende på vart man väljer att hoppa av.

Även här har vi tur med väder och vind. Varmt och skönt, även om man känner att den där riktiga sommarhettan är borta. Mycket folk överallt, trångt på spårvagnar och restauranger – tur att man är dubbelvaccinerad. Men nog vill man ändå hålla visst avstånd, för säkerhets skull.

Det är alltid kul att komma till storsta’n med alla dess möjligheter och utbud, men efter flera veckor i mer lugn och ro så känns det nästan lite chockartat. Vi får nog ha någon slags träning eller tillvänjning i att komma tillbaka till vardagshetsen om några dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *