Mackmyra, Gävle

Nu ska det smakas whisky! Ett stopp på Mackmyra för en natt, och inte bara för whiskyn utan också för god mat i restaurangen. Och ser man på, sonen dök upp också för trevligt umgänge. Det var fullbokat på Mackmyras ställplatser (de är inte så många), men de erbjöd oss att stå vid rökeriet istället vilket faktiskt var betydligt mysigare – och på köpet fick vi en härlig torv/rökdoft att njuta av!

Mackmyra är väl värt ett besök. Vid tidigare tillfälle har vi valt guidning och provsmakning följt av middag, och restaurangen är riktigt bra. Och gillar man inte whisky så har de också ett stort utbud av gin, den fatlagrade är verkligen att rekommendera ifall man vill prova något annat än en GT (vilket i och för sig inte är dumt det heller…).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *