Jonsboda

Midsommar! Kanske den viktigaste och mest traditionstyngda av alla helger? Och det är i många delar av vårt land just då som allt står i fagraste blom. Vi valde att parkera upp bilen på Jonsboda Café & Camping, precis vid Göta Kanal. Här har vi varit förut, och hit kommer vi då och då tillbaka. Det här är en mycket välordnad och fin ställplats, och på kaféet finns det mycket gott – räkmackor, fika, glass m.m.

Vad gör man då vid kanalen, om man inte bara vill sitta längs bryggan och äta jordgubbar, dricka något gott därtill och titta på båtarna? Att cykla eller springa längs kanalen är fantastiskt fint, och från Jonsboda rekommenderar vi att ta riktning mot Tåtorp – det är vackrare än riktningen mot Töreboda, även om den också är fin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *