Påsk på Hökensås, Tidaholm

Det finns två campingar på Hökensås – Caravan Club och First Camp. Vi valde First Camp, inte av någon specifik anledning mer än att den verkade mer öppen och luftig i geografin (i alla fall när man kollade med datorns hjälp).

Det hade kommit massor av snö, men campingen hade lyckats skyffla undan väl så att platserna var bra. Välbesökt helg trots tidigt på säsongen. Men Hökensås har mycket att erbjuda; fina vandringsleder, fiske och vackra naturupplevelser överlag i naturreservatet. Vi tog chansen att knata iväg till en sjö och inta medhavd kokkorv i termos samt en kall öl. Avkopplande, trots att det var lite kallt i luften.

Vår nye familjemedlem Scotty, en 5 månaders Korthårig Vorsteh, verkade njuta bra av både husbilslivet och Hökensås. Ett stort plus var den stora inhägnade rasthagen på ca 1500 m2 – där kan man busa runt rejält!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *