Mackmyra – en helg med buteljering

Efter lååååång tid nere i Bodåsgruvan så var det äntligen dags! Whiskyn klar och färdig. Fick med oss goda vänner med egen husbil på resan, så det var två Bürstner Elegance som parkerade upp på Mackmyras ställplats vid Whiskybyn i utkanten av Gävle. Bra att få assistans med både buteljering, plombering, etikettering, paketering samt provsmakning.

Efter hårt arbete så måste man få något till livs. Så bra då att vännerna hade fixat med snittar med dryck därtill. Trevlig aptitretare, för sedan gick vi till restaurangen och åt gott samt provdrack vår whisky. Det fick bli uteserveringen då Scotty var med. För att vara en 6 månaders valp så skötte han sig exemplariskt. Hade gosefilten med för säkerhets skull…

Även om man inte har en whisky att buteljera så är Mackmyras Whiskyby en trevlig utflykt för en helg. Bra ställplatser precis vid destilleri och restaurang. Dessutom gott om småvägar för MTB, löpning eller promenader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *