Herrfallet, Arboga – hundutställning

Satt och läste tidningen från Vorsteh-klubben, och insåg att det skulle vara Riksutställning i Herrfallet strax utanför Arboga. Vorsteh av olika hårslag, Ungersk Vizla, samt Stor och Liten Münstländer ställde ut. Och vi har ju en korthårig Vorsteh av valp-modell, så varför inte ta och ställa ut? Om inte annat så blir det lite social träning av det hela. Och Herrfallet ligger mindre än en timme hemifrån.

Herrfallet har vi varit på förr, och det var trevligt att komma tillbaka. Lugnt och välordnat, trots alla hundar. Dessutom hade Mops-ringen sin utställning, så det var verkligen maxat med vovvar överallt! Rejält tilltagna ställplatser, rent och snyggt, fin badstrand, restaurang och liten butik. Bra leder för promenader eller löpning.

Utställningen gick över förväntan bra. Scotty ställde upp i valpklassen och fick både Hederspris, 1:a på BIR och 2:a på BIS. Varmt var det, och väntan mellan aktiviteterna långa. Scotty tog det med jämnmod, det fanns ju så mycket spännande att titta och lukta på. Sen var det lite svårt att gå snyggt i ringen när man väntat på sin tur… så mycket studs i benen! Men domaren hade överseende och tyckte Scotty var lekfull och med mycket energi. Jodå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *