Midsommar i Jonsboda

Favorit i repris! Alltid lika härligt att komma till Jonsboda. Antalet ställplatser har utökats och vi valde att ställa oss ett par snäpp in från kanalen. Båttrafiken på Göta Kanal har kommit igång, och står man på någon av platserna längs med vattnet så får man räkna med att bli av med strömmen – båtarna har företräde och kan helt sonika rycka ur kontakten.

Fullt med folk, även de utländska husbilsgästerna har börjat dyka upp. Mest tyskar men också holländare och belgare. Trots fullbokat så var det ett lugnt och glatt midsommarfirande. Sill, nubbe, jordgubbar och andra läckerheter intogs. På kvällen var det musikquiz i tältet som ligger i anslutning till caféet, men då långsidan var öppen så gick det bra att sitta utomhus också.

Vi hade verkligen kalas-väder hela midsommarhelgen! Kanske lite i varmaste laget för aktiviteter, så vi passade på tidigt innan det blev allt för varmt med att cykla MTB (Thomas), springa (Ulrika) och simma i kanalen (hunden Scotty). Sedan smakade det bra med caféets goda räkmackor och kall öl. Jonsboda är helt enkelt ett ställe man inte kan sluta komma tillbaka till!

2 thoughts on “Midsommar i Jonsboda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *