Kolgården, Vilhelmina

Visserligen bara en natts stopp, men denna plats är ändå väl värt att nämna. Strax utanför Vilhelmina ligger Kolgårdens Camping. Bra mottagande av trevlig värd, lugn och skön atmosfär, prydligt och rent, fantastiskt läge, kiosk och pub. Puben ligger precis vid sjökanten med plats att sitta både ute och inne. Fanns också bra snitslat spår för hundpromenader. På morgonkvisten dök det upp en bil från ett lokalt hembageri där man kunde köpa goda frukostfrallor – perfekt!

Vi ägnade mest tiden åt hundpromenader, hundbad, samt utehäng i solen med lite gott tilltugg. Och så ett morgonspring i skogen, fanns bra skogsvägar att bränna iväg på! Vi hade gärna stannat en natt till, men vi har siktet riktat norrut och behövde dra vidare.

Hej då Kolgården, vi ses igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *