Sjöstjärnans Camping, Arvidsjaur

Denna lilla camping 2 mil nordväst om Arvidsjaur, på en holme ut i sjön Långträsk, här landade vi in för en natt. Synd att vädret inte var med oss, för platsen ligger verkligen gudomligt vackert. Beatrice tog emot oss och visade oss glatt runt på domänerna. Visade sig att platsen var en gammal dansbana, och gick man in i dansbanelokalen så hittade man fullt av planscher på diverse glömda dansband. Det var två danskvällar i veckan här då det begav sig, och regementet i Arvidsjaur var en av de flitigt besökande.

Nu för tiden är det väl mindre dans, men däremot en camping som satsar på framtiden. Man höll på att bygga nytt servicehus och det fanns gott om planer för ytterligare satsningar. Fiske, lugn och ro är nog det som denna camping kan erbjuda, förutom den vackra naturen förstås. Och det är ju inte lite det!

Vi roade oss med promenad runt holmen, hundbad och så god mat i husbilen. Och så är vi överens om att vi ska komma tillbaka vid ett annat tillfälle då vädret är bättre.

One thought on “Sjöstjärnans Camping, Arvidsjaur

 1. Hej fina turister!

  Blir så otroligt glad när jag läser det ni skrivit och vilka vackra bilder ni har lagt upp. Stort tack!
  Det nya servicehuset är färdigställt och glädjen är stor.
  Nu längtar vi till sommaren och efter alla fina turister som gör Sjöstjärnan till en ännu vackrare plats.
  Hoppas allt är bra med er och välkomna åter!

  Mvh
  Beatrice Karlsson
  073-045 82 04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *