Seskarö Havsbad & Camping

Denna lilla pärla till ö, allra längst upp i Bottenviken… Hit har vi återkommit, och vi kommer fortsätta göra så. Seskarö ligger alltså strax söder om Haparanda, och ön nås smidigt via bron över. Ön är täckt av tallhedar på sand, och vattnet runt är klart och långgrunt.

Här finns mycket aktiviteter – man kan paddla (och hyra) kajak, cykla MTB, springa trails, spela minigolf, ta en runda discgolf, bada m.m. Just trail/MTB-spåren är värda att slå ett extra slag för. Väl markerade, med olika längd och terräng. Att snirkla sig fram på små stigar på tallhedarna, med mjuk sand under fötterna, det är en alldeles förträfflig löpupplevelse!

Vid det här besöket var vädret inte riktigt med oss, men vad gör väl det. Vi kunde ändå springa, plocka lite svamp, gå långpromenader och kasta plast (en runda discgolf). Hunden passade på att plaska runt med några bad, medan vi människor i flocken fegade ur trots helt OK temperatur på vattnet – det är roligare att bada när solen skiner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *