Fläse Camping & Havsbad

Strax söder om Umeå, ut i kustbandet, hittade vi Fläse Camping & Havsbad. En ytterst välskött liten privat camping, mestadels säsongare men det fanns också ett antal platser för sådana som oss som dyker upp för någon eller ett par dagar.

Prydligt, rent, snyggt och välordnat. Vi blev väl emottagna av Sven-Erik, som tillsammans med sin fru Laila driver campingen. En rundtur med instruktioner och regler samt vart man hittar det ena och det andra. Bra! Så här borde det gå till på fler platser.

En fin badstrand fanns på plats, och till hunden Scottys stora glädje också en avdelad plats för hundbad. Oj vad kul att plaska runt i det långgrunda vattnet, och så träna lite vattenapportering. Området runt Fläse, Obbola, fullständigt kryllar av små sommarstugor. Och en del är inte så små heller, samt säkert på väg att bli året-runt-bostäder. Scotty tog sin matte på en kortare springtur på skogsgrusvägarna medan husse trampade MTB. Fint väder resulterade i dessutom i både promenader samt en vacker champagne-kväll på stranden. Vi hade släpat runt på denna champagneflaska sedan semesterns början, men inte haft väder i kombination med plats som passat… förrän nu!

Den här platsen kan vi varmt rekommendera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *