Sälstens Camping, Härnösand

En natts stopp på väg söderut. Och mer än en natt hade vi inte velat stanna här. Sälstens Camping ligger i utkanten av Härnösand, uppe på en slänt med en mycket fin utsikt. Men det räcker inte med utsikt… Campingen är tämligen nergången, känns som om bäst-före-datum har sedan länge passerats. Den har helt enkelt inte underhållits. Tråkigt, med tanke på läget. Plus i kanten dock för tjejen i receptionen som var både trevlig och hjälpsam.

Bort från staden sett så fanns en fin promenadväg/stig längs med vattnet. Återigen fina vyer i ett vackert landskap. I övrigt roade vi oss med att laga god mat och njuta av en vacker solnedgång på kvällskvisten för att sedan sjunka ner i sätena för en TV-kväll med brittiska deckare. Det är ju ändå mysigt att kura i sin husbil också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *