Säsongstart i Vadstena

Äntligen dags att rulla ut Gottfrid, vår husbil, för säsongen. Vinterdäck på än så länge. Vi startade säsongen i Vadstena, ett favoritställe att återvända till. Gott om plats på ställplatsen nere vi slottet, men ensamma var vi inte. Servicehuset var stängt, men det fanns tillgång till toa på slottet.

Lite blåsigt som sig bör vid Vättern, men annars mysigt med promenader längs med sjön och inne i staden. Passade på att besöka den lilla saluhallen med så mycket gott, det blev ostar och kex den här gången. Utmärkt till champagnen som legat på kylning inför firandet av husbilssäsongens start 2024.

Vadstena är fint att besöka alla tider på året, gott om små butiker och en total avsaknad av de vanliga butikskedjorna. Fik och restauranger finns det också gott om. Vill man vara kulturell så är det alltid kul att gå en runda på slottet och lära sig med om Vadstenas och Sveriges historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *