Husbilsträff på Ericsbergs slott

Efter en lång vinter så har våren äntligen kommit! Solen skiner och allt står i blom – välkommen sköna maj. Vi har dragit iväg på årets första husbilsträff, på Ericsbergs slott i Södermanland. Strax utanför Katrineholm ifall man ska vara exakt.

Ett 70-tal ekipage hade samlats på ägorna av detta vackra barockslott. Fina parker att strosa i och vackra omgivningen för långpromenader. Vår fågelhund Scotty gillade verkligen alla fasaner som sprang runt både här och där.

Husbilsträffen gav möjlighet att träffa både gamla och nya bekanta, prata husbilar och resor, samt äta och dricka gott tillsammans. Vi kommer gärna tillbaka för att utforska mer av omgivningarna vid ett annat tillfälle, det finns några ställplatser att tillgå även när det inte är en storträff som denna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *